Valo alkaa nostamaan pikkuhiljaa päätään täällä peikonkolossakin,ehkä se elämä voittaa ..kuitenkin!
Elämä itsessään tuntuu taas pikkasen jo hyvemmältä..ja alan sisäistämään sen että minusta tulee äiti..maailmaa tulee uusi peikkotyttö tai peikkopoika.
Tuntuu hullulta,että se asia mistä olen haaveillut tuntukin suurelta vääryydeltä ja pahalta möykyltä sisälläni.
Sairaus nimeltä masennushan se aiheutti,mutta se tuntuu järkyttävän pahalta etten osannut/osaa iloita odotuksestani.
Kahen viikon päästä on toinen terapia käynti,haluan jatkaa sitä vaikka päällisin puolin jo alankin olemaan voimissani..sisällä on silti viellä avaamattomia solmuja.
Olen nyt päässyt sängyn vetovoimasta irti ja toivon että lähipäivinä jaksan taas mennä uloskin ja tehdä metsälenkkejä ja puuhailla pihassa.
On se jotenkin kummallista että joku vieras voima ottaa sinussa voiman ja ohjaa sinua...et saa olla oma itsesi.Tuntuu kuin olisin marionettinukke jota joku ohjaa ja  vaikka kuinka huutaisin apua en sitä saa vaan joudun toimimaan käskyjen mukaan.Itku on vielläkin herkässä ja sitä taitaa olla monen vaikea ymmärtää...tai sitä että miksi ei aina jaksa hymyillä

Toivon vaan suuresti että perhe pysyy koossa ja kaikki selvitään täyspäisinä tästä mun romahduksesta.

Pojille paistelen pannaria ja sain jopa astiatkin koneeseen ja puhtaat sieltä pois!Isukin niskassa muut kotityöt sitten onkin tällä hetkellä.

(pojat soittaa cdltä Peikkoäidin kehtolaulua vaaville =) )

Sekin helpottas kun saatas raha-asiat pyörimään..ilman tätä valtataistelua yhteiskuntaa vastaan.Kun yhen asian saa hoidettua jo postilaatikosta löytyy toinen murehtimisen aihe =/...vähemmästäkin on sitten pahamieli ja pinnakireellä!!!!!

Pojat söi välkkärinsä ja tekevät ulos lähtöä,siellä alkaa nyt jo hämärtämään.Onneks on pojille nuo turvaliivit että traktorikuskit huomaavat ja autot samoiten.

Taidan pikkasen mennä tästä koittamaan tehdä jotakin kotihommia...salikin on viellä ihan hyrskynmyrskyn..muut huoneet onkin jo jonkin näköses järjestyksessä.Isukki lähti hakemaan sohvakalustoa ja sille pitäs raivata nyt tilaMakso jopa täydet 6 euroa sohva ja 2 nojatuolia =D.Laittaa nyt päästävedettävä Amalle sängyks niin saadaan sen tilalle sohva ja viininpunaset nojatuolit tuodaan poikien huoneeseen telkkutuoleiks.Ehkä vähä väärän väriset tänne mut jospa saisin ommeltuu jotkut kivat tyynyt niihin.
No nyt mä meen...


                                                  259675.jpg