Ai ihanuutta..tänään on nautittu!Lämmöstä,valosta,hyvästä seurasta ja hyvästä ruuasta,katseista johon uskaltauduin mukaan,,pitkästä lenkistä ja hyvän päivän päälle valloittavasta musasta..sydän pomppii mukana!

Liian usein haluaa olla näkymätön,olla ei olemassa..pitäisi uskaltaa kohdata katse ja antaa sille valta!Ehkä mä anna itselleni luvan joku päivä tehdä niin..ainakin toivon!

"Sinä pelaat maailman vanhinta viettelypeliä,joka kuluneisuudestaan toimii yhä.Leikit vaikeasti tavoiteltavaa.Miehet ovat synnynnäisiä metsästäjiä ja haluavat valloittaa.Ja sinä haluat tulla valloitetuksi.Taitavasti venytät ja löysennät liekaa,niin että uhri oikeasti luulee joutuneensa tekemään töitä saadakseen sinut.
Sinä et sorru tekemään aloitetta.Pureskelet vaikka rystysesi verille pidätellessäsi halua tarttua puhelimeen ja soittaa ihastuksellesi.Sinä odotat että hän soittaa.Ja se oikea soittaa kyllä.
Sinä tiedät,että paras palkinto tulee pitkän metsästyksen saaliista,ja sinä totisesti osaat paeta.Olet yhtä aikaa kylmä ja kuuma,ja saat miehet hulluksi kutsuessasi toisella kädellä luoksesi ja työntäessäsi toisella vähän pois.Savolainen sanoo että annat ymmärtää,mutta et ymmärrä antaa (mistä toi savolainen tännekkii taas eksys)Itse et kuitenkaan sorru moiseen benaalisuuteen vaan yksinkertaisesti tunnet arvosi.Uskot vahvasti siihen,että olet niin hyvä palkinto,että sinua kannattaa tavoitella.
Jos mies kyllästyy leikkeihisi ja lähtee etsimään helpompaa nakkia,et juurikaan lannistu.Innostuthan itse kunnolla vasta sitten,kun näet että mies on valmis menemään äärimmäsyyksiin vuoksesi!"
HELMEN VIETTELYSTESTIN TULOS...aikas totuuden tekstiä,paitti toi hyvä palkinto juttu!

Mua pyydettiin yökylään,mut päätin sit kuitenkii et haluun omaan sänkyyn!Uni velkaa viimeyöstä...=/ ja en olis kuitenkaan osannut siel nukkua!Tietty sauna ja sidu olis voineet tainnuttaa aikas nopeeta Matinmaille.