63774.jpg
Ai ihanuus,aurinko herätti horroksesta!Ei uskoisi mikä vaikutus valolla ihmiseen on!Ei varmaankaan
kaikkiin mutta minuun ainakin!
Aamupäivästä pakkasin reppuni kameroineen ja lähdin metsään.Taivalsin varmaankin 5km ja nautin olostani,metsän tuoksusta ja lintujen äänistä!
Kuluikin pitkä tovi siitä koska viimeksi kuljin kamerani kanssa,mutta nyt kuvaaminen tuntui taas hyvältä!
Yritin myös etsiä paria muutama kuukausi takaperin löytämälleni peuransarvelle,mutta tuloksetta.Odottelen vielä että enempi lumi sulaisi ja vilasen uudestaan.
Jos sarvi jää parittomaksi,se saa palvela noitarummun naulakkona...kunhan nyt saatas ne aluilleen.Molemmat pojat haluavat tehdä omansa,katseltiin jo hieman kuvioita mitkä nahkaan tehdään.
Takaisin metsään sen verta että hukkasin totaalisesti ajan kulun ja yhtäkkiä havahduin ja onneksi tajusin katsoa kännyn kelloa..kauhistus,Jooa pääsee kohta eskarista..olin varmasti näky kun painoin sauvoinen tuhatta ja sataa...kura vaan lens ja kyllä sen sitten housuista näkikin =)   
                                                                                                                  63805.jpg
Päivällä herkuteltiin eilen leipomillani korvapuusteilla,nam!Muuten päivä sujui hyvin,paitsi saatiin kolmas maailmansota aikaseks punaisista kurahousuista =/...Jooa sai sellasen kiukkukohtauksen,kun siniset kurikset oli eskarin jäljiltä märkinä ja joutui iltapäiväulkoiluun laittaan Jtytön vanhat punaset!Suutuin itsekkin ja sitten taas podin huonoaomaatuntoa!No pakkohan hänen ne oli kaikesta huolimatta laitettava jos ulos mieli tekee ja onneksi antoi sitten periksi!Rauhamaassa!

Pääsiäisvalmisteluja ollaan tehty...huomenna aamulla puheopen tapaaminen,Jooan eskarivartti siivous,iltapäivätyöt,kauppaan ja sitten rauhotutaan viettään pääsiäistä!

Ilta ei sitten mennytkään kivasti ainakaan mun kohdalta!!Ihminen joka on elämääni tuonut pelkkää lämpöä ja hyvyyttä sai mut itkeen sanoillaan!Tilanne katkes viellä niin,että en ehtinyt reagoida siihen mitenkään =´ (
Pidättelin itkua,ettei pojat huomais mutta tiskatessa ne sanat vaan jylläs päässä ja niin annoin itkun tulla...
Helpotti,mutta ei se pahaa mieltä vienyt pois!Parempi antaa päivien kulua ja ehkä hän itse sitten huomaa...
Toivotaan koska,asia ei todellakaan ole niin kuin luulee tietävänsä!!

63806.jpg