Sirkus saapui kaupunkiin..Tien varsiin iskettiin jo viikko sitten kyltit!Minullekkin esitettiin kysymys "mennäänkö?"Vastasin kuitenkin että ei,mutta kummastelin koska vastaukseni ei saanut kapinaa aikaiseksi!
Itse en ole mikään "pikkusirkusten"fani..Sirkus Finlandia on jäänyt mieleeni laadukkaana kokemuksena,vaikkakin itse taisin olla silloin Niilan ikäinen!Muutaman kerran olen ollut tuollaisessa sinne päin sirkuksessa,mutta =(!
Moskovan Sirkukseen olisin joskus lapsena päässy isän mukana,mutta äiti eväsi sen matkan!Se harmittaa..mutta ehkä vielä jonakin päivänä saan näin vanhempana kokea senkin fantastisuuden!!Toivossa on hyvä elää!!Sircus de Soleil on jotain mahtavuutta!!
Tänään juuri puhuimme siitä eskaritätien kanssa että kuinka ne ihmiset sopeutuvat sellaiseen reissuelämään?
Esille tulivat asiat,peseytyminen,syöminen,nukkuminen jne.Minusta ei siihen olisi,vaikka suvussa sentäs yksi sirkuslainen on mutta ei ole perinteet jatkuneet!

Aamupäivällä oli Niilan vanhempienvarttihetki ja yllätys yllätys ex:lle tuli este ja menin sitten yksin!
Olen YLPEÄ...opettaja kehui poikamme maasta taivaaseen!!!Tehtyjen testien mukaan sijoittuu keskimääräistä korkeammalle tasolle opinnoissaan ikäistensä sarjassa!OLIN SUU KORVIIN ASTI!Tarkka,tunnollinen,ahkera,osaava,nopea oppimaan,ottaa muut huomioon,käden jälki siistiä,käyttää mielikuvitustaan loistavasti,sopeutuu ryhmään ja taitava käden taidoissa HYVÄ HYVÄ!Syksyllä oli hiukan arkuutta koska meni uutena oppilaana muiden jo eskarissa muodostamaan ryhmään,mutta nyt kuulemma jo itseluottamusta!
Itsellä kun koulunkäynti meni miten meni,teen nyt kaikkeni jotta omat lapset saavat tarpeeksi kannustusta ja tukea!Ja olen tiukkana koulunkäynnin suhteen!
Siitä oli puhetta että koska poika jo laskeskelee 3 luokan tasoisia matikankin läksyjjä tuosta vaan,että eka luokka on nyt sitten ollut ehkä hiukan turhauttava..mutta tulihan nyt keväällä taas uusia aineita jotka pitävät mielenkiintoa yllä!Eskariope jo silloin sanoi,tämä lapsi on tälläinen erityislahjakkuus että kannattaa koulun ohelle keksiä jokin uusi harrastus esim joku kieli!Ehkä sitten tokalla luokalla voisi aloittaa jo englanninkielen opiskelun jotta tulisi sitä haastetta jossakin!
Mistä lienee poika terävyytensä perinyt =D..no isukkinsa on kyllä hyvin koulussa pärjännyt!

Tänään olin sitten vielä avustamassa iltapäivän koululla kun pyysivät!Kyllä tuo sitä minun alaani on....
Hakemuksia on nyt sitten kouluihin lähtenyt..Hesaan laitoin eilen,pääasiassa etäopiskelua ja muutama päivä sillon tällön koululla!Mut sit pitää siskon huolii mut luokseen sillon tällön ja isukin ottaa hoitovastuuta pojista.
Asunnoista ei oo kuulunut mitään =(..S eilen soittelikin ja antoi taas lisää vinkkejä mistä niitä kannattas kysellä!!

Mitäs muuta....niitä sekavan kirjavia ajatuksia ja oon sen takia pitänyt hiljaiseloo ainakin yhteen suuntaan!

Pääsiäistä odotellen...Vaikkakin tässä nyt muutenkin oli ainakin tämä päivä vapaa kun Jpoika on taas kipeänä!