SuomiPoppi tuossa sävelsi aamutouhujamme..Happoradion uusin biisi soi!
Aatelin sit pistäytyy niiden sivulla katsomas Mikan kuulumisia...Aikasta hyvin bändillä menee ja uus biisi on aikas loistokamaa!
Vaikkakaan en niitä niin fanita,mut tää iskee syvälle!
Mika ja Auvo on ainoot ketä noilta ajoilta "ikävöi",ne osas pitää mielenkiinnon koholla,vaikkakaan en muista mitään enää soundforgesta =D!Että se siitä...

                                             
Tänään ajattelin jo uskaltautua tuonne ulos auringonpaisteeseen!Annan raittiin ulkoilman virrata kehoni joka koloon ja nauttia sen tuomasta hyvästäolosta.Saa tää rakäsirkus nyt loppua,uhkasin jo tilata siirtolavan tuonne parvekkeen alle nenäliinoille,eikä yhtään lohduta että tätä saattaa kestää viel kuulemma reilun kuukauden =/..eihh!

Posti toi extotic gardenin siemenpussit jo,sormet odottaa jo multaan uppoamista kuumissaan!Kohta saadaan nauttia pienistä taimenien kasvusta ja seurata niiden elämää!

Tänään päivään ei kuulu sen kummempaa ohjelmaa,parannellaan oloa ja otetaan rennosti!
*Isukki* lupas poiketa ja tuoda Niilan synttärisäästöt sille.Poika tilas Punanaamiosta pääkallonaamarin
ja muuta rekvisiitta "bänditouhua" varten!Omia rahojaan mutta kyllä yhdessä silti juteltiin ja päätettiin paljonko niihin sijoitetaan!Ja kävi viellä hyvin,että nyt saadaan tuosta samasta rekvisiitasta ensi viikon naamiasdiscoon asu!Ei tarevi senkään kanssa tuskastella!Odotan innolla, että pääsen Jtytölle loihtimaan Pahattaren maskin!

Viime yönä näin unta ihmisestä jota en ole nähnyt ainakaan vuoteen!Mistä kumman syystä hän nyt päätti ilmaantua uneeni?Ja se unenlaatu ei todellakaan ollut hauskaa....
Ja unet tulee alitajunnasta,olisi kiva tietää mitä muita kummituksia siellä oikein liitelee!!?