Kirjailenpas tännekkin jotakin nyt kun on "aikaa"!Ei oo malttanut koneella istua kun on niin ihania ilmoja  ollut,ollaan vaan oltu ulkona ja touhuttu siellä.Pojat katselee Päättymätön Tarina dvdtä..viime yönä iski kauhistuttava räkätauti ja simmutulehdus=(!
Molemmat itkeskeli yön ja nenä vuos ihan hirveesti vaikkakin se oli niin tukossa etteivät pystyneet sitä kautta hengittämään!Se aiheutti molemmissa "paniikin",onhan se itelläkin kamala tunne kun täytyy suun kautta vaan hengittämään.
Aamulla tenttasin Niilaa sen takia,että arvasin oireista päätellen syyn tähän kaikkeen!Ja oikeassa olin,viikonlopulla oli ajeltu autolla ikkunat auki!Joka kesä joudun saman saarnan pitämään isukille,että pojat ovat herkkiä vedolle eivätkä kestä sitä!Tällä kertaa syyllinen oli itse RouvaTäydellinen =/
Sääliks käy poikia kun muutenkin ovat allergian takia jo todella tukossa ja sitten viellä tämä päälle.
Puolelta päivin käyn hakemassa simmureseptit,täällä onneks kirjottavat ilman käyntiä ne.Jos samalla saisin jo omatkin allergiareseptini sieltä,sitten vaan apoteekkiin ostoksille.
Perjantaina on muutenkin lääkäri Jooalla,neuvolantäti ohjas sinne koska noi ihottumat nyt taas vaivaa niin pahasti ettei voiteista ole apua.
Allegialääkkeet on ihan huisin kalliita,kaikille 3kk satsi melki 170 euroa HUH!

Aamulla kävin "työhaastattelussa",mutta ilmeisesti tämä hanke ei tule onnistumaan koska kunnan rahabudjetti on taas miinuksenpuolella..toivotaan nyt kuitenkin!

Eilen illalla naapurin setä kävi kysymässä,että olisinko halukas ottamaan sijoituskoiran Jackrusselinterrierin...voi ihanuus!Mähän olisin heti valmis,mutta se on kuitenkin sellanen asia mitä pitää tarkkaan harkita ja miettiä.Jos nyt ens vuosi taas tulee olemaan sellanen että töitä ei irtoa niin todellakin olisin valmis siihen mutta sitten taas jos saankin tuon työn ja siinä ohessa pääsen iltaopiskeluun niin ei todellakan riitä aika enään koiralle!
Ihana pentu se kyllä on,illalla sitä tuossa porukalle hellittiin ja paijattiin.Reilun 3 viikon päätä sillä on sitten luovutus,ja sinä aikana setä päättää pitääkö koiran itse vai antaako sijoitukseen.
Se vaan on niin kurjaa kun tää meiän tilanne on niin epävarmaa ..
Koiraa olen jo pitemmän aika haaveillut,ja juuri tuota rotua!

Täällä on taas kauhee napurisota päällä,suoraan sanottuna veetyttää tuollaset juoruilevat naapurinakat.En ymmärrä mistä he ovat kateellisia ja katkeria,kaikki me ollaan yhäitejä ja samassa tilassa,mutta silti aiheutan närää!Vaikka en ole missään tekemisissä heidän kanssaan enkä juoruile ihmisten asioita kellekkään niin silti saan tappavia katseita ja olen ristitulessa 1 talon ja 5 talon tätien välissä =)
Toisaalta naurattaa tuollainen touhu,mutta ei se kivaakaan ole kun ihmiset keksivät juttuja meistä!
Ehkäpä he ovat sitten katkeria siitä että olen yksin pystynyt kasvattamaan lapseni (heillä lapset hoidossa päivät,vaikka ovat kotona) ja viellä jaksanut ottaa hoitolapsen,ja siitä että mun elämäntyöni ei ole ihmisten asioiden tonkiminen ja puhuminen,ja siitä että minulla on ystäviä jotka käyvät kylässä ja soittelevat!Mene ja tiedä!!Ja sekin taitaa aiheuttaa vihaa,että olen poikien isän kanssa kuitenkin loppupeleissä hyvissä väleissä ja hän käy täällä meilläkin poikia moikkaan aina kun "ehtii".
Enkä todellakan yleisesti moiti yhäitejä jotka vievät lapsensa hoitoon ja ovat kotona jos todella ovat niin väsyjä etteivät jaksa,parempihan se hoitovaihtoehto silloin on...mutta nämä tätit eivät vaan viitsi olla lastensa kanssa!Kertovat kuinka ihanaa on kun pääsee MUKULOISTAan päiväks eroon =D

Täytyy varmaan kesäpäivät taas viettää vierraillen muilla leikkikentillä,ei paljon huvita tuohon omaan pihaan mennä!
Huih kamalaa mikä sota syntyy jos tuon koirunkin vielä otan ;)

Nyt pitäs laittaa mietintämyssy päähän ja keksiä valmistujaislahjoja minibudjetilla..ideat vähä vähissä.ehkä tytöille viel keksinkin,mut pojalle tuottaa tuskaa!
Joku juhlaleninkikin pitäs sitten käydä shoppaileen,säästöpossu kyllä olis kovin erimieltä.
Sukulaiset varmaan pitää mua kovin epäsosiaalisen ihmisenä,kun lähivuosien juhlat on jääneet multa väliin..mutta kun todellakaan ei ole ollut varaa ostaa niitä juhlapukuja kolemlle hengelle ja viellä kukat ja lahjat päälle =/!Ja kun pitäis sitten olla sitä arabiaa,pentikkiä ja kalevelakorua...että sen takia meitä ei sitten ole nähty missään..se on tällästä olla köyhä rikkaiden keskellä =)

Jooa sai posti eilen,kouluun tutustumiskirje!Hänellä on nyt sitten sama ope joka mulla oli 5 ja 6 luokan.Jotenkin tuntuu vaikeelta päästää tuo mamman vaavi jo kouluun..ehkä mä sitten tarviin sen koiruvauvan!

Isukki sieltä taas soitti 3 kerran,on täällä töissä ja nakitin sen hakeen särkylääkettä pojille..ei sitten millään muista mitä lääkettä pitää hakea..nyt soitti apteekista että niin mitä se olikaan!PUTKIAIVO!
No mut onneks nyt suostus,niin ei mun tarvi kahta keikkaa heittää sinne.

Ulkona on kylymä,takatalvee ne ennusteli =(..toivotaan ettei.Kai mun täytyy noi istukkaanikin taas raijata sisälle suojaan ettei ne palellu!Nekun on jo niin hyvällä ja kauniilla alulla!

Elen kävin siivoomassa haudat,lisäsin multaa ja istutin orvokit!Kesemmällä istutan sitten "kesäkukat"

Osaspas sentäs tuoda oikeen lääkkeen =D

Nyt pitäs varmaan mennä keksiin jotakin ruokaa mikä maittais noille nuhanenille.