Nousu yritys sängystä,en aio enää pätkääkään lannistua tän flunssapöpön edessä!Se on jo tarpeeksi riivannut,repinyt keuhkot rikki,vienyt haju ja makuaistin,tuonut säryn pienimpäänkin soluuni,pitänyt kuumehorkkansa vallassa ja saanut tajuntani leijumaan jossakin missä ei pitäisi!
Taudinmanausloitsua kaivataan...

Tänään tehtiin poikien kanssa 8 viikon HYVÄTEKO-lista elikkä jokaiselle viikolle keksitään joku hyvä asia jota alamme toteuttamaan ainiaasti.Jokainen saa keksiä vuorotellen aiheen.Ensimmäinen hyväteko on
-biojätteiden lajittelu (se sujui jossain vaiheessa hyvin,mutta meni retuperälle jostakin syystä).

Elämässä muutenkin alkaa nyt muutosten kevät!Elämä ei voi jatkua näin,leijumalla niin kuin muut haluavat ja toivovat!Opettelen sanomaan ei,silloin kun siihen on tarvetta!
Olen edelleen olemassa niille,ketä sitä haluavat mutta käsikirjoitan nyt omaa elämääni ja minä päätän ketä siihen käsikirjoitukseen kuuluu!Tiedän,että elämässäni roikkuu ihmisiä,jotka tuovat pahoja muistoja mieleen tai muulla tavalla ovat tehneet syvän viillon sydämeeni tai sieluuni!Niiden päälle pudotan hartioiltani mustan viitan!
Tietenkin ihmisellä on menneisyys ja muistot kuuluvat elämään,mutta ei niiden voi antaa vallata tulevaisuutta!
Asiat eivät katoa pakenemalla vaan käsittelemällä ja sitä teen juuri nyt!Tulen tänä aikana puhumaan monelle ihmiselle ja sen voiman avulla minkä noista keskusteluista ammennan pötkin elämässä eteenpäin!
Haluan,että ne ihmiset ketkä ovat minulle rakkaita ja tärkeitä tulevat sen tietämään...samoin kuin ne kenelle haluan jättää hyvästit ikuisiksi ajoiksi!

Elämässä ei ikinä ole liikaa läheisiä eikä ystäviä!Mutta mitä ovat ne ihmiset,jotka muistavat olemassa oloni aina silloin kun itsellä on murheita tai tarvitsevat apua!Olen aina olemassa heille ja kuuntelemassa kun he sitä tarvitsevat,mutta entä kun minun jalkani horjuu...miksi he pakenevat!?!

              53353.jpg

Täältä löysin blogini pohjan!!