Viikonloppu meni kivasti!Launtai aamuna Niila läks kukkakauppaan hakemaan orvokeita Smummulle.Aamupäivällä pelailtiin pesistä,Jooakin oppi komeesti jo lyömään mailalla!Saatiin mun serkulta kaksi vanhaa räpsää ja niillä on nyt hyvä harjotella.Maila ostoksille viellä pitäs päästä,tuo lasten "lelu"maila on niin rupunen.
Olis kiva kun saatas pienet joukkueet pystyyn ja päästäis kunnolla pelaileen.Iltapäivä oltiinkin sitten sadetta ja tuulta suojassa sisällä,tai pojat meni Jtytön ja pikkusiskoni kanssa mummulaan ja mun piti tulla imuroimaan.Tulin sisällä ja aattelin oikasta itteni hetkeks ja hups heräsin tunnin päästä =)
Illalla taas ulkoiltiin pitkän kaavan mukaan!

Tänään heräsin hyvää äitien päivää toivotuksiin <3!!Niila oli herännyt ja kävi toivottelemassa,sanoi sitten että nuku vaan äiti viellä takas vaan =)...Jooa oli jossakin vaiheessa hipsinyt sohvalle nukkumaan ja nukuttiin sitten yhessä viellä jonkin aika,tai Jooa jatkoi puol kymppiin!

Niila vei isomummulle ruusun ja tuli kirje kainolossa takaisin.Isomummu pyysi käymään huomenna siellä kun pojat ovat koulussa.Tehdään sitä sukututkimus juttua poikien isukin puolelta ja meen sieltä sitten hakemaan faktaa ja valokuvia.

Koiruuksien kanssa lapset tohotti pihassa ja minä kans =).Kyllä ne niin ihania on!!!
Viellä kolmisen viikkoa ja sitten se on täällä meillä,ihanuutta!

Iltapäivällä kakuteltiin Smummun luona.Oli ihan tyyntä ja rauhallista,ei syntynyt sanahelinää mistään...
Lapset on ulkoillut paljon,itse siellä palelin ja hain kyllä sitä aurinkoisinta ja tuulelta suojaisinta paikkaa pihassa.

Oli kiva nähdä siskoa <3 ja sovittiin alustavasti,tyttöjen viikonlopusta (me ja serkku),kesäloma viikosta ;lego show ,Hoplop
Heureka, ja sitten viellä Tallinan matkasta.Toivottavasti saatas suunnitelmat sujumaan!

Sellaista tänään..palaan ehkäpä syvällisemmin kirjoittamaan äidistä,äitiydestä ja tunteista ..sitten kun tuntuu siltä että saa ajatukset mustana valkealle


                                                                                       82750.jpg