Eilen illalla sain koottua itseni ja puunasin koko kämpän ja vaihettiin viel Niilan huoneen järjestystä.
Ilta meni ihan kivasti,tai ei tehty mitään "järkevää" kuhan hilluttiin yhdes!
Jotenkaan en ite vaan saanut unen päästä kiinni,iski taas pelkokohtaukset kun päivällä näin sen mun ahdistelijan tuossa pihassa!Aloin miettimään että kuinka pitkälle se saattaa vihansa mua kohtaan viedä,mutta jotenkin kuitenkin aavistan et täys paskahousu se on eikä uskaltas mitään tehdä!EN tiä??Mutta kuitenkin se ihminen saa mussa karmivan pelon aikaan!
Ja muutenkin päivän tapahtumat saivat mietteliääksi ja pelokkaaksi..mitenkä kummassa ihmiset sekoovat kaikenmaailman aineisiin ja mömmöihin!??En ymmärrä...

Ehkä olin liian rohkea kun menin niiden välisiin riitoihin sotkeutumaan,mutta eihän siitä mitään tule että joudut yösi valvomaan sekopäiden takia!No toivotaan että eilinen ratsia saa nyt vyyhdin aukeamaan ja vähäksi aika noi touhut pysähtymään!
Tuntuu vaan pahalta,että omassa kodissaan joutuu pelkäämään ...=/ ja aivan kerta kaikkisen sivullisena koko asiaan vaan olemalla heidän naapuri!

No yö meni sitten miten meni...aamulla sentäs sain olla kymppiin asti pedissä kun lapset katso aamun lastenohjelmat..ja päivällä nukahdin melki kahdeksi tunniksi!Nyt on sitten virtaa taas,mutta käänteistä sellaista toisaalta taas en sitten saa nukuttua yötäni!

Kauhuus sentään mikä kumma valittaja musta on tullut,tänään jotenkin tajusin että oon niin turhautunut tähän tilanteeseen mikä vallitsee,että se vetää mielen ahdinkoon!
HAAVELISTA
-Työ

-Uusi koti
-Uudet ympyrät

Sain tänään isältäni tekstarin "Radio Syväri ei vielä vaikene,vaan jatkaa toistaiseksi asemapaikassa Venäjän Anuksessa"
Olen pähkäillyt nyt pitkän aika,että mitä viestiin vastaisin??Ihmetyttää yleensäkkin miksi moista lähetti koska ei ole muutenkaan aikoihin itsestään mitä ilmoitellut!
Pitäiskö vaan laittaa että aijaa no oo kuules ihan rauhassa siellä,ethän sä lastas ja lapsenlapsias muutenkan ikävöi vai että olisi kiva kuitenkin joskus nähädä ja selvittää nämä meidän sekasortoiset välimme!
En mä kuitenkan pysty kumaakan laittamaan..kuhan taas uhoon!

Pyysin iltasdulla pojilta anteeksi väsymystäni ja uupumustani,tuli niin itku simmuun kun Jooa iltapalalla kysyi "äiti miksi et ole hymyillyt tänään"..
Eivät ole nähneet mua tälläsenä,ei nauravaisena!Vaikka hiljainen perusluonteeltani,huumori lentää meillä yleensä aamusta iltaan jollakin tapaa,nyt on viikon verran ollut mieli apeana!
Mutta mielestäni minullakin on oikeus joskus väsyä!Yksin kun tässä koittaa arkea viedä eteenpäin..
Torstaina kun iskukkinsa poikkesi,ehdotin että hakis pääsiäisenä poikiansa ja kävisivät sen suvun pappalasssa... kommentoi että eihän se oo viel ens viikonloppuna, kun on hänen vkloppunsa!Ihan kun ei vois lapsiaan hakea muutakuin sovittuna jokatoisena la ja su päivänä!VITUTTI!!!Hyvää vaan aattelin,että hän sais nähä lapsiaan ja lapset näkis pappansakkin joskus!Sit lähtiessään sano pojille,että en nyt ehtii paljon soitteleen kun isällä on nyt niin kiirus talolla!!!Voi helv"¤#..mitäs jos mä sanoisin noin..en kuule nyt ehtii hoitamaan noita lapsia kun mulla on  vähä muita juttuja!ONNISTUISKOS????

                                          58408.jpg


Nyt on Narniat luettu ja pojat nukkuu.
Istun keskellä hiljaisuutta.