...pystyn maailman kohtaamaan jos siihen minua tarvitaan.hetken aikaa yksin olla saan niinkuin maailmaa ei olisi ollenkaan.sade.


 68111.jpg  Sataa sata ropisee pililipom..sitäpä koko päivä!Aamulla sentäs säästy sateelta ja heitin pitkän lenkin!Kaipaan kesäsadetta,se on ihanaa lämmintä ja puhdistavaa..mikä sen nautittavampaa kun illalla lähteä ulos kävelemään kesäsateeseen (no joo ohan sitä muitakin viel nautittavampia asioita).Tämä sade on viellä niin kylmää ja viiltävää.
Kävelin pitkin metsätietä ja yläpuolella lenteli melki 80 linnun kurkiaura..laskin päälle seittemänkymmenen ja sit sekosin laskuissa.Tuli ihan tippa simmuun kun katselin niiden lentoa,villejä ja vapaita!!Syksyllä itkin kun ne lähtivät ja taas itkin kun palasivat,ilosta!Ne on niin kauniita lintuja.
Eilen havahduin kovaan jyrinään jossakin kaukana....se oli itse ukkonen!!
                                         *************************

Sampsan kanssa kateltiin päivällä meille asuntoa,mutta loppuenlopuks se meni siihen että bongailtiin pieniä punaisia mökkejä perunamaineen.Löyty siis niin ihana juuri tuollainen talo keskeltä metsää,40 neliöö pienellä mäennypykällä..ihan kun leikkimökki,sinkkuboxi =)
Nyt kuitenkaan ei oo viel noiden haaveiden toteutus aika!Ehkä sitten jos ja kun pääsen kouluun ja oikeisiin töihin!Unelmat siintä taivaanrannassa ...

Ja hei SINÄ,enhän mä tietenkään oottanutkaan että vastaat siihen viestiin...Missä sä oikein oot???



68112.jpg
                    SADETANSSI (-05)