Maanantaina nukuttu RuususenUnta...en ymmärrä mikä tämän oikein aiheuttaa!Mitään muuta en tunnu kaipaavan kuin sitä,että saan NUKKUA!
Tänään kipittelen ysiltä petiin ja koitan josko se sitten vaan olis univelkaa...Pääkin tikittää kun aikapommi!
Eikä vois toi ilmakaan yhtään ihanampi olla...HYVÄÄ MAANANTAITA VAAN!!

Ongelmia Jooan syömisen kans on ollut aina..NYT KAIPAAN HYVIÄ NEUVOJA.

Poika on ollut aina nirso,verrattuna esim Niilaan joka syö ihan mitä vaan ja aina suurella ruokahalulla!
Jooa ei söis muuta kun pelkkää perunaa!!!On tehty maistamissopimus,jota useimmiten noudattaa.Mutta sitten joudutaan tilanteeseen,kun ruokaa on maistettu se jää lautaselle,kuluu tunti poika koittaa hiipiä jääkaapille.En tiedä teenkö oikein,mutta en anna ottaa mitään vaan kerron kuinka pitkä aika on seuraavaan syömiseen ja sanon että kun olisit syönyt kunnolla nyt ei olisi nälkä!
Tuntuu että poika alkaa tuohonkin jo turtua ja pystyy olemaan syömättä sen reilun pari tuntia mitä syömisien välillä on aikaa.
En halua pakottaa syömään,enkä antaa napostella!Koska oma syömishäiriöni puhkesi juuri noista kahdesta asiasta!Isä istutti niin kauan ruokapöydässä että lautaseni oli tyhjä,vaikka oksennus olisi tullut!Sitten kun erosivat niin säännöllinen ruoka-aika oli mitä oli!Totuin syömään nälkääni sipsejä ja karkkia!Taisin elää sipeillä,kismetillä ja pantterikarkeillä koko ylä-asteen =(...Ja tuohon loukkoon en omaa lastani halua,mutta en haluisi pitää nälässäkään!Auttakaapa minua ja kertokaa omista kokemuksistanne,kiitos!!